BEMUTATÁS

Cégünk fémmegmunkálási osztálya az IRUM gyártósor fontos részét képezi több mint 60 éve: a karosszériától a tartályokig a TAF-ok és alkatrészek nagy részét itt gyártják. Ezenkívül tapasztalataink alapján képesek vagyunk a legváltozatosabb könnyű és nehézfém megmunkálási megrendeléseknek eleget tenni, az ügyfelek igényei szerint.

A részlegünk által gyártott fő alkatrészek egyaránt forradalmi alkatrészek, mint például: lánckerekek, lánckerekek, tengelyek, csigakerék hajtómű a 10-es modulig, valamint ház típusú alkatrészek: csörlőház, láncház, differenciálmű ház és egyebek. Vevői igények szerint bármilyen megmunkálást elvégezhetünk (Φ1000 mm méretig, 4000 mm hosszig). Emellett, tekintettel munkánk méretére, fontos előnyünk a versenytársakkal szemben, hogy képesek vagyunk egy normál műhelynél sokkal nagyobb alkatrészeket kezelni.

Az IRUM fémmegmunkáló részlege modern berendezésekkel rendelkezik, klasszikus és numerikus vezérlésű (CNC) gépekből is áll, a nagy teljesítményű gépek a feldolgozó szakemberekkel együtt biztosítják az optimális minőségi szintet maximális hatékonysággal.