MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

Több mint 10 éves szünet és sok erőfeszítés után az IRUM az iFOR Kutatási és Fejlesztési Központon keresztül megalkotja az új román mezőgazdasági traktort - a TAGRO-t.
Termékünk versenyképes, amelyet minden gazdálkodónak, különösen a kis- és közepes méretű gazdálkodóknak terveztünk.
Teljesítménye megfelel a világpiac igényeinek, versenyképes ár-minőség arány mellett.
A TAGRO egy kompakt, könnyen kezelhető traktor, mechanikus váltóval, kényelmes és könnyen karbantartható.
A TAGRO motorja egy FPT egység (Fiat Power Train) F5 modell, 102 lóerős, dízel, 4 hengeres, soros, közös nyomócsöves, turbófeltöltővel és közbenső hűtővel, a károsanyag-kibocsátási normája pedig Stage IV final.
A gép a 80-110 LE teljesítményosztályba tartozik,12 sebességes mechanikus sebességváltóval és inverterrel rendelkezik, 4x4 kerékhajtással, hidrosztatikus kormányzással és többtárcsás fékrendszerrel.
A gép hidraulikus rendszerét egy hidraulikus szivattyú táplálja, amelynek maximális áramlása 60 l / perc. A hidraulikus áramkör a kezelő számára három olyan hidraulikus részt biztosít, amelyeket a fülke jobb oldali konzolján lévő karok segítségével mechanikusan vezérlik. Ezek a hidraulikus szakaszok úgy konfigurálhatók, hogy megfeleljenek a traktorhoz rögzíthető összes tartozék követelményeinek. A hátsó emelőszerkezet egy II. Kategóriájú hárompontos rendszer, amelynek kézi vezérlése van a fülkéből és kívülről, helyzet és erőszabályozás.
Elsősorban az üzemeltető optimális biztonságának és kényelmének biztosítása érdekében a fülke megfelel a ROPS és FOPS előírásoknak, 2. védelmi kategóriás, fokozott a láthatóságot biztosít, automatikus légkondicionálóval és szellőzéssel van ellátva, légszűrő rendszerrel, leolvasztásos hátsó ablakkal és fűtött pneumatikus kezelőüléssel. A gépnek elülső / hátsó munkafényei vannak az optimális éjszakai munkakörülmények biztosítására.
A traktor tervezése tekintetében a cél egy egyedülálló és sajátos vizuális identitás létrehozása volt, amelynek legalább a világ bármely nagyobb gyártójának szintjén kell lennie, és a jövőbeni IRUM fejlesztések alapját kell képeznie a mezőgazdasági termékek területén. Ezért figyelembe vettük a kényelemmel, a méretekkel kapcsolatos vonatkozásokat, megőrizve a logónkat és a traktoraink hagyományos vonalait.
Nagy hangsúlyt fektettünk a felhasználó ergonómiájára és biztonságára is. Ezek azok az elemek, amelyek büszkén mondhatjuk, a legmagasabb színvonalúak.

    Kérjen ajánlatot