MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

Az európai szabványoknak megfelelő modern technológiának köszönhetően az IRUM új TAF 2012 PowerShift gépe a Kutatási és Fejlesztési Központunkban lett tervezve, amelyet nyugati szinten jellemez a teljesítmény, a hatékonyság és a kényelem. A nagyteljesítményű Perkins motor, a modern szervokormány rendszer vagy a nagyteljesítményű sebességváltó csak néhány az IRUM által az új TAF 2012 PowerShift gépen integrált kiváló minőségű alkatrészek közül: az előző 2010-es modellt teljesen átalakítottuk a további hatékonyság és kényelem érdekében, így valóban felhasználó-központú gép. Mit jelent ez az Ön számára? A gép számos technikai és ergonómiai fejlesztése csökkenti a kezelő fizikai és szellemi terhelését, ami a működőképesség növekedését jelenti - a kényelmes munkahely mellett bármilyen évszakban.
Mivel a gép talán legfontosabb alkotóeleme, a TAF motorjának alkalmazkodnia kell a szélsőséges munkakörülményekhez, ugyanakkor megbízhatónak, könnyen karbantarthatónak és gazdaságosnak kell lennie. Ezen okok miatt választottuk a Perkins tapasztalatait és készségét, a mezőgazdasági és ipari alkalmazások dízelmotorjainak világvezetőjét. A TAF 2012 PowerShift-ben használt 1204E-44TA a gyártó legújabb sorozatának része, 110 lóerőt fejleszt és az új EU IIIB Stage szabványok szerint tervezték (EPA Tier 4 Interim, MLIT 4. lépés). A motor egy négyfokozatú szinkronizált PowerShift sebességváltóhoz illeszkedik. A gép tengelyei több tárcsás fékkel vannak ellátva olajfürdőben, rögzíthető differenciálművel, 2 × 8 tonnás hidraulikus csörlővel, valamint mozgatható pajzzsal van felszerelve.
A kényelem és a kivételes felszerelések szintén a gép erősségei. A TAF 2012 PowerShift az állítható légpárnás, fűtött vezetőüléssel, a terhelés megfigyelésére alkalmas videokamerával, a TAF 2012 megkönnyíti a munka elvégzését és kényelmét, és a nagyon jó hő- és hangszigetelés biztosítja a jól védett munkakörülményeket minden évszakban. A gépkabin a megnövekedett robusztussal, ROPS, FOPS és OPS tanúsítvánnyal 45°-kal jobbra behajtható, hogy megkönnyítse a munkát nehezen megközelíthető helyeken, és a kezelőszervek elhelyezkedését is átgondoltuk az extra ergonómia és a használat kényelme érdekében. Még a kormányoszlop is állítható.
Az új IRUM TAF 2012 PowerShift egy nyugati teljesítményű román erdészeti gép, amely kiemelkedik a legújabb technológiával, hatékonysággal és kényelemmel.

    Kérjen ajánlatot