MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A piaci követelményeknek megfelelő modern technológiának köszönhetően az IRUM új TAF 2012 G 6C gépe a Kutatási és Fejlesztési Központunkban lett tervezve a feltörekvő piacok számára, amelyek nem szabályozzák a károsanyag kibocsátást. A gépet teljesítmény, hatékonyság és kényelem jellemzik. A nagyteljesítményű Perkins motor, a modern szervokormány rendszer vagy a nagyteljesítményű sebességváltó csak néhány az IRUM által az új TAF 2012 G 6C gépen integrált kiváló minőségű alkatrészek közül.
A gép fokozott működési teljesítményét a 6 hengeres motor, amely 40 lóerővel erősebb, mint az elődjében használt motor és a markoló adja, helyettesítve az elődje mobil pajzsát. Ez lehetővé teszi a rönkök nagyobb talajmagasságon történő szállítását, ezáltal csökkentve a talajjal való érintkezési felületüket, ami megnöveli a gép hatékonyságát, csökkenti a fogyasztás mértékét és növeli az élettartamot. A markoló saját tengelye körüli elforgatása révén a TAF 2012 G 6C manőverezőképességét javítja, így élesebb kanyarokat vehet.
Mivel a gép talán legfontosabb alkotóeleme, a TAF motorjának alkalmazkodnia kell a szélsőséges munkakörülményekhez, ugyanakkor megbízhatónak, könnyen karbantarthatónak és gazdaságosnak kell lennie. Ezen okok miatt választottuk a Perkins tapasztalatait és készségét, a mezőgazdasági és ipari alkalmazások dízelmotorjainak világvezetőjét. A TAF 2012 G 6C-ben használt 1106D-70TA 153 lóerővel rendelkezik, és a kibocsátás szempontjából a gyártó megengedhetőbb tartományába tartozik.
A kényelem és a kivételes felszerelések szintén a gép erősségei. A TAF 2012 G 6C az állítható légpárnás, fűtött vezetőüléssel, a terhelés megfigyelésére alkalmas videokamerával megkönnyíti a munka elvégzését és kényelmét, és a nagyon jó hő- és hangszigetelés biztosítja a jól védett munkakörülményeket minden évszakban. A gépkabin a megnövekedett robusztussal, ROPS, FOPS és OPS tanúsítvánnyal 45°-kal jobbra behajtható, hogy megkönnyítse a munkát nehezen megközelíthető helyeken, és a kezelőszervek elhelyezkedését is átgondoltuk az extra ergonómia és a használat kényelme érdekében. Még a kormányoszlop is állítható.
Az új IRUM TAF 2012 G 6C egy nyugati teljesítményű román erdészeti gép, amely kiemelkedik a legújabb technológiával, hatékonysággal és kényelemmel.

    Kérjen ajánlatot