MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A Fox egy olyan gép, amely zökkenőmentesen ötvözi az üzemanyag-hatékonyságot az arányos teljesítménnyel, a legmodernebb technológiát alkalmazva megbízható alapmegoldások biztosítására. Nagy mobilitása a precíz és erős darunak, a fülkében való jó láthatóságnak és a stabilitásnak köszönhető, még lágy terepviszonyok között is.

ELŐNYÖK
Mozgékonyságának köszönhetően a Fox otthon érzi magát szűk területeken, ahol puha a talaj. A nagy teljesítményű motor biztosítja a szükséges teljesítményt, a hidraulikus hengerváz keretzár funkciója, valamint erős tapadása a Foxot stabil, rendkívül nagy meghajtásra képes géppé teszi. A Fox erőssége a masszív, megbízható és könnyen kezelhető C44 + daru, amely közvetlenül a gép közepén, a fülkéhez közel helyezkedik el, hogy kiváló kilátást biztosítson a teljes munkaterületen. A daru nagy hatásfoka kiváló üzemanyag-fogyasztást és magas termelékenységet tesz lehetővé.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE ÉS ALVÁZ FÉKRENDSZER
A Fox alvázának kialakítása különösen a tartósságra és az egyszerű karbantartásra összpontosít. A hidraulikus hengerekkel felszerelt reteszelőrendszer kompakt és vezetés közbeni lengéscsillapító szerepe van. A keskeny szerkezet mindig lehetővé teszi a megfelelő gumiabroncsok használatát.

DARU
A párhuzamos működésű PONSSE C44 + daru mechanikus kar helyett hidraulikus rendszert használ. Ezért energiahatékony és alacsony karbantartási költséggel.

BETAKARÍTÓ FEJ
A PONSSE betakarítógép nagy hatékonyság/tömeg arányáról és robusztus szerkezetéről ismert. A Beaverhez a betakarító eszközök széles választéka áll rendelkezésre: választhat a kicsi és hatékony H5-ös modellt nagyon szűk területek betakarításához, vagy a H6-os modellt, amely könnyű és hatékony, mivel könnyebb területekre készült.

8 KERÉKRENDSZER
8 kerekével a PONSSE Fox ideális mindenféle terepen. Kiváló stabilitása és alacsony nyomása miatt nagyon hatékony a puha talajú területeken. A 26,5 hüvelykes abroncsméret a keskeny alvázszerkezettel kombinálva kiváló meghajtást és ideális hasmagasságot biztosít nehéz terepen.

MOTOR
A Fox páratlan erejét nagy teljesítményű motorja, 210 cm3-es hidraulikus szivattyúja és a teljes hidraulikus rendszer magas hatásfoka hozza létre. Mindezek kombinációja optimális menetteljesítményt kínál nagyon alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb kabinja, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A PONSSE Opti információs rendszer egy fejlett és könnyen használható felület a gép használatához.

    Kérjen ajánlatot