MŰSZAKI ADATOK

BEMUTATÁS

A PONSSE Buffalo King a legnépszerűbb Buffalo modellsorozat legnagyobb gépe. Technikai rendszerei, minden körülmény között fennálló megbízhatósága, széles választékával párosulva a Buffalo Kinget megbízható eszközzé teszik, amely minden vásárló egyedi igényeit kielégíti. Amikor 18 tonnás teherbírás, 7,8 és 9,5 méter közötti lefedettség, aktív daru és számos egyéb műszaki lehetőség közül választhatnak a vásárlók, akkor valóban ügyfélspecifikus testreszabásról beszélhetünk.

HOSSZÚ ALVÁZ
A PONSSE Wisent, Elk, Buffalo és Buffalo King nyolckerekű modelljeihez egy hosszú forgóváz, új opció, lágy talajviszonyok melletti betakarításra tervezve. Ez jelentősen csökkenti a sínre épített gép talajnyomását a szabványos forgóvázhoz képest.

MOTOR ÉS HIDRAULIKA
A Mercedes-Benz / MTU motor jó teljesítménye széles fordulatszám-tartományban elérhető. A gyorsulásra adott gyors reagálása, az állandó nyomaték és az erőteljes hidraulika megkönnyíti a gép használatát.

ALVÁZ FELÉPÍTÉSE ÉS ALVÁZ FÉKRENDSZER
Az alváz kialakítása elsősorban a tartósságra és a könnyű karbantartásra helyezi a hangsúlyt. A megbízhatóság mellett a funkcionális pozicionálás és az alkatrészek működése jellemző a szerkezetre.

FÜLKE ÉS VEZÉRLŐRENDSZER
A piac legtágasabb és legkényelmesebb fülkéje, valamint a legergonómikusabb kezelőszervek garantálják a legjobb munkakomfortot. A fülke felszerelhető PONSSE üléssel. Ez az első kifejezetten erdészeti gépekhez tervezett ülés. Éppen ezért a tervezésénél figyelembe vették az erdészeti gépek kezelőinek speciális igényeit. Az ülés és főleg az alapja masszív, az ülésen többféle felfüggesztés van és az egész csomag évekig gond nélkül kibírja a nehéz műveleteket.

PONSSE AKTÍV DARU
A PONSSE Active Crane új módot kínál a rakodókar vezérlésére és a hatékonyság növelésére. Ez egy olyan rendszer, amelyet a kezelő az egyes funkciók helyett a betakarítógép mozgásának vezérlésére használ, lehetővé téve a kezelő számára, hogy hatékonyan a rakodó munkájára összpontosítson. Az aktív daru egyszerűen vezérelhető két kar segítségével, amelyek közül az egyik a talajfogó magasságát, a másik pedig a mozgás irányát szabályozza. A kulcs az, hogy a kezelőnek nem kell minden funkciót egyszerre irányítania. Amint a fogó megfelelő helyét megadta a gépnek, a gép automatikusan felemeli és használni fogja a kart és a hosszabbítót.

    Kérjen ajánlatot