MŰSZAKI ADATOK

A PINOCCHIO a MASCHIO GASPARDO talajlazítók alapmodellje. A 70 és 130 LE közötti teljesítményű traktorokhoz tervezték, és ideális a közepes és kisebb szakosodott gazdaságok számára.

A talaj mélyre vágása lehetővé teszi a víz jobb beszivárgását a mély rétegekbe (ami a víz pangásának csökkentését eredményezi) és a talaj valamennyi fizikai tulajdonságának (különösen a porozitásnak) a javulását. A horgonyok speciális dőlésszögének köszönhetően a munka során csökkenthető a vonóerő, ami jelentősen csökkenti a gázolajfogyasztást.

A mechanikusan vagy hidraulikusan állítható ikertüskés hengerrel kiváló talajkikészítés és a növényi maradványok beépítése lehetséges, így a talaj termékenysége magas szinten tartható.

A tüskék ellenkező irányú forgásának köszönhetően a felszínen lévő földrögök felbomlanak, ami megkönnyíti a későbbi talajművelési műveleteket. Mindez nem jár a traktor extra megterhelésével.

A maximális terhelés túllépésekor a csavar letörése lehetővé teszi a kapa felemelkedését, megelőzve a kapa és a keret esetleges sérülését.

    Kérjen ajánlatot