MŰSZAKI ADATOK

A NINA az ideális vetőgép a kis és közepes méretű gazdaságok számára, amelyeknek könnyű, megbízható és alacsony karbantartási igényű gépre van szükségük.

A NINA modell bevezeti a mechanikus vetőgépek szegmensét. A GASPARDO évszázados ágazati tapasztalatának eredménye, a NINA-t a könnyű kezelhetőség, a megbízhatóság, a robusztusság és a csökkentett karbantartás jellemzi. A szerelt vázzal rendelkező NINA 2,5 és 4 m közötti változatokban kapható, maximum 33 soros kivitelben, ideális gabonafélék és repce vetéséhez.

Erős és kompakt

A NINA egy rendkívül kompakt vetőgép, köszönhetően az összes fő egység, mint például a tartály, az elosztórendszer és a csoroszlyák egymáshoz közeli elhelyezkedésének. A nagyméretű tartály opcionális bővítményekkel akár 650 l-ig (4 m-es változat) is bővíthető. Ezenkívül kérésre belső osztóelemek is felszerelhetők a tartályra a domboldalban történő vetéshez.

Mechanikus erőátvitel

Az olajfürdőbe épített, 3 bütykös, fokozatmentes váltómű, ellenőrző ablakkal, állandó és egyenletes mozgásátvitelt biztosít. Ennek köszönhetően gyorsan és pontosan változtatható a vetőmagot szétosztó csoportok sebessége. A golyóscsapágyak használata biztosítja a hajtóműtengelyek nagyobb kopásállóságát.

Nagyfokú testreszabhatóság

Minden gazdálkodó igényeinek kielégítése érdekében a NINA 3 különböző tárcsával kapható: egyszerű tárcsával bármilyen talajtípushoz, még növényi maradványok jelenléte esetén is, végül Corex dupla tárcsával, amely rendkívül hatékonynak bizonyul nehéz vagy tőzeges talajokon, ahol erősen jelen vannak a maradékanyagok, és a tárcsa görbületének köszönhetően állandó vetési mélységet tesz lehetővé. Az egyszerű és a Corex dupla tárcsás változatban a mélységállító kerék is rendelhető.

    Kérjen ajánlatot