MŰSZAKI ADATOK

A praktikus és megbízható MTE ideális vetőgép a kis- és középvállalkozások számára, amelyek főként kukorica vetését végzik, és gyakori közúti szállítást igényelnek. A 6 vetőegységgel és 4,30 m-es alvázzal felszerelt MTE-t a külső részek 3m-nél teleszkóposan zárhatók.

Az MTE egy rendkívül sokoldalú vetőgép, amely lehetővé teszi, hogy a legnehezebb talajokon is nagy pontossággal dolgozzon.

Mechanikus kardántengelyes erőátvitel

A ferde fogaskerekes és kardántengelyes rendszer a láncos gépekhez képest rendkívül csökkentett karbantartást garantál, mivel csak a ferde fogaskerekek időszakos zsírozását írja elő. Az egyes vetőegységeket a gyorskioldóval vagy elektromos vezérléssel lehet kizárni.

Barázdanyitó tárcsák

A 420 mm átmérőjű és 4 mm vastagságú barázdanyitó tárcsák nagyon keskeny „V” alakú barázdát hoznak létre. A SUPER SEAL típusú csapágyak a háromszoros tömítésnek köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak, ami megakadályozza a por és a nedvesség bejutását a csapágyba. A sárkaparó a WIDIA (wolframkarbid) kopásmentes profilnak is köszönhetően garantálja a tárcsa maximális tisztítását.

A műtrágya betemetése

A műtrágya betemetése az ültetési sor oldalára a csoroszlyának köszönhetően válik lehetővé.

    Kérjen ajánlatot