MŰSZAKI ADATOK

Fix kamrás körbálázó

Az ENTRY modellt acélrudakkal ellátott robusztus tömörítőkamra jellemzi, mint nagy gyűjtési kapacitással és kiváló működési kapacitással rendelkező fix körbálázót. A kamra egy emelőrendszerből áll, felsővezetékkel és folyamatos rudakkal, 140 bar-ig állítható nyomással.

Ezek a jellemzők jellemzik:

– Tökéletes széna, szalma és szilázs bálázásához;

– A bála állandó forgása;

– Jól formázott és nehéz bálák;

– Alacsony energiafelvétel;

– Alacsony súly;

– Kötés hálóval vagy zsineggel és hálóval;

– Alacsony karbantartási igény és hosszú élettartam.

A lánctalpas mozgás automatikus kioldó rendszere

Az ajtó kinyitásakor a felső összekötő mozgását egy mozgáskioldó mechanizmus szakítja meg. Ez a rendszer, amely védi az erőátvitelt és a felső összekötőt, hosszú élettartamot garantál a gépnek, és a bálát a kirakodási fázisban is kíméli.

Elülső terelő gereblye

Az ENTRY fel van szerelve egy szélnyíró gereblyével, amely képes a terméket összenyomni és az adagoló felé szállítani, biztosítva a szabályos és egyenletes áramlást, amely a csigákkal együtt garantálja a bála tökéletes alakját és sűrűségét.

Adagoló csiga

Két oldalsó csiga segítségével a széles felszedő által összegyűjtött takarmányt az adagolóhoz szállítják, hogy még a széleken is tömör bálákat kapjanak. Ez kedvez a kezelésnek és a tárolásnak.

Automatikus láncolajozás

A körbálázó automatikus láncolajozó rendszerrel van felszerelve. Ez minden egyes alkalommal működésbe lép, amikor az ajtót bezárják, egy mechanikus szivattyú mozgatásával. Az 1″-os osztású, megerősített láncok garantálják az ellenállóképességet és a maximális szilárdságot a mindig teljesítő géphez.

    Kérjen ajánlatot