MŰSZAKI ADATOK

Az ATILLA ideális talajlazító közepes teljesítményű traktorokhoz.

Lehetővé teszi a talaj első 50 cm-ének megmunkálását a rétegek felforgatása nélkül. A különleges behatolási szögnek köszönhetően a horgonyok fokozatosan hatolnak be a talajba, ami kisebb teljesítményű traktort igényel, és csökkenti a tárcsát érő igénybevételt.

A keretben a 30 mm vastagságú, hegesztett rögzítésű (CSS), akár 50 cm mélységig lefelé történő munkavégzésre tervezett fogak találhatók. A 9-10 km/h haladási sebességet fenntartva a gép rövidebb idő alatt nagy területeket tud lefedni. A bőséges keret alatti szabad tér és a jó súlyelosztás biztosítja, hogy a gép mélyen a talajban tudjon dolgozni, még akkor is, ha sok maradékkal vagy kemény talajjal van dolga.

A hengerek jó magágykikészítést biztosítanak, ugyanakkor úgy vannak kialakítva, hogy tömörítik a fogak által fellazított talajt, és korlátozzák a víz párolgását a felszíni rétegekből. Az új ikertüskés henger laza talajhoz áll rendelkezésre, míg a klasszikus ikertüskés henger kemény talajon és sok maradvánnyal rendelkező talajon ajánlott.

    Kérjen ajánlatot